Op vrijdag 13 mei 2016 (9.30-16.00 uur) brengen we het maatschappelijke debat over de toekomstige #eindtermen tot in het hart van onze democratie.

Download hier het programma van het Onderwijsfestival.

Alle betrokken stakeholders, scholieren en leden van het Vlaams Parlement ontmoeten elkaar tijdens een groots opgezet en interactief Onderwijsfestival. Bedoeling is om met elkaar in gesprek te gaan over de resultaten uit de 50 dagen en de 5 Nachten. Dat gebeurt heel serieus, maar nu en dan ook met een knipoog: de stem van de expert, maar ook de hand van de kunstenaar.

Wat we vooral willen bieden is een plek en een moment waar iedereen elkaar kan ontmoeten en met elkaar van gedachten kan wisselen. Vlaamse parlementsleden nemen actief deel aan deze gesprekken. Op deze wijze overhandigen we symbolisch de resultaten van het maatschappelijke debat aan het Vlaamse parlement. Zij kunnen er dan verder mee aan de slag.

U kan zich hier inschrijven voor het Onderwijsfestival. Omwille van veiligheidsvoorschriften in het Vlaams Parlement zijn we helaas verplicht om uw geboortedatum op te vragen. Rond 5 mei ontvang u van ons een mail met de praktische informatie.


Vanlerensbelang

Het Onderwijsfestival opent zijn deuren om 9.OO uur. De start wordt gegeven om 9.30 uur en het Festival duurt tot 16.00 uur.