3
MAR

Op 3 maart organiseert het Mysterie van Onderwijs een praatbarak rond #eindtermen. Die vindt plaats in Jeugdherberg De Zandpoort in Mechelen (Zandpoortvest 70, 10’ wandelen van het station) .

Vlaanderen bezint zich over de toekomst van zijn onderwijs. Het parlement heeft het grote eindtermendebat op gang getrokken. Naast de 40-dagentijd zitten we nu volop in de 50-dagen van het onderwijs. Het Mysterie kan en wil dan niet achterblijven! Omdat wij graag praten, en niet zomaar praten, maar liefst praten over onderwijs en dat even belangrijk vinden als doen: van harte uitgenodigd op de tweede Grote praatbarak van het Mysterie van Onderwijs. Deze vindt plaats op donderdag 3 maart 2016 om 20 u.

Wij zorgen voor vragen en stellingen op bierviltjes en vooral heel veel gezelligheid. Wie weet zijn er zelfs een aantal mystery guests. Hoe meer volk, hoe boeiender de discussie, hoe rijker onze input in het debat.  Allen welkom! Spread the word!  Graag wel even laten weten of je erbij zal zijn door een antwoordje te sturen naar Pat.Vandewiele@diomb.be

bijna 3 jaar geleden - Team Onsonderwijs.be. uit Vlaanderen