Het project Onsonderwijs.be #vanlerensbelang wordt uitgevoerd door Levuur, Tree Company en Indiville. 


Levuur is een coöperatieve vennootschap van negen ervaren consultants met als doel het ondersteunen van overheden, organisaties en bedrijven in de vormgeving en begeleiding van participatieve processen. Enkele van de opdrachten die Levuur de voorbije jaren heeft mogen begeleiden: De Genks, Roeselare 2030, Stadslab 2050, WWViews on Global Warming, Ruimte voor Morgen, het Jongerenpact 2020, de G1000 en tal van andere participatieve processen op het vlak van visie- en strategieontwikkeling en -implementatie, transitieprocessen, organisatievernieuwing en stakeholdermanagement. 


Tree Company specialiseert zich in interactieve online tools voor maatschappelijke projecten. Door de unieke combinatie van expertise in politieke wetenschappen en website- en applicatieontwikkeling kunnen wij state-of-the-art knowhow bieden bij projecten die gericht zijn op het informeren of activeren van mensen. We gaan hierbij onafhankelijk en transparant te werk, zijn klant- en resultaatgericht, zoeken de juiste partners en bieden hoge kwaliteit.


Indiville, spin-off van de K.U.Leuven is de nieuwe naam van het vroegere Indigov dat reeds sinds 2003 actief is. Indiville wil als onderzoeksbureau het verschil maken inzake onderzoek en advies over media, maatschappij en politiek. We doen dat door te werken met een innovatieve bedrijfsstructuur, een ploeg van uitzonderlijk ervaren researchdeskundigen, een unieke mix van ervaring in het meten zelf, het delen van informatie via online participatieve technieken en het zoeken naar methodieken en samenwerkingsverbanden met bedrijven die kunnen bijdragen tot het realiseren van echte verandering in de maatschappij en bij de klanten mede geholpen door onze researchactiviteiten.